Vali Necmeddin Kılıç, Niğde İl Özel İdaresini ziyaret ederek Genel Sekreter Ali Nebol nezaretinde birim müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Niğde İl Özel İdaresinde yapılan toplantıya Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Karkı, Hakan Elmas ve tüm Şube Müdürleri katıldı. Vali Kılıç toplantıda, İl Özel İdaresi eliyle uygulanan birçok projenin Türkiye’ye örnek olduğunu kaydederek; “Örneğin çöp toplama hizmeti, örneğin kat karşılığı yüksek öğrenim hizmeti gibi birçok faaliyetimiz pilot niteliğinde ilimizde uygulanmış ve ülkemiz için uygulanabilirliği gösterilmiştir. Bu bağlamda diğer birçok il de bu konuda bizden katkı istemişlerdir” dedi. Vali Necmeddin Kılıç, Devletin güçlü olduğu vurgusu yaparak devam ettiği konuşmasında; “Hiçbir ödenek sıkıntısı yaşamadık. Bundan 20 yıl geriye giderseniz ödeneksizlikten atıl kalmış projeleri hatırlarsınız. Günümüzde projeler tam süresi içinde tamamlanıyor. En geç iki yılda tamamlanıyor. Özel idaremizi yaptığımız çalışmalarla bütçe olarak da büyütüyoruz, hizmet olarak da büyütüyoruz” ifadelerini kullandı. Yapılan çalışmalarda organizasyon ve planlamanın ise son derece önemli olduğuna vurgu yaparak sözlerini sürdüren Vali Kılıç; “En alt noktada çalışan kardeşimizden, en tepe noktadaki yetkilimize kadar uyum ve birliktelik, çalışma ahlakı ve çalışma barışı başarının fitilini ateşleyen etkenler arasındadır. Gerek Sayın Milletvekillerimiz, gerek Değerli İl Genel Meclis Üyelerimiz, gerekse İdarenin başında olan bizler birlikte hareket ederek kaynakları etkin ve verimli kullandık. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin köylümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra Vali Necmeddin Kılıç, şube müdürlerinin kendi görev ve sorumlulukları alanına giren konularda tek tek fikir alışverişinde bulundu.



Editör: TE Bilişim