Niğde İl Özel İdare Sekreterliği ve Ahiler Kalkınma Ajansı proje sözleşmelerini imzaladı. Sözleşmeye taraflar adına Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız imza koyarken, Niğde Özel İdare adına da Genel Sekreter Ali NEBOL imza attı.


        

Niğde İl Özel İdaresi İdari hizmet binasının elektrik enerjisi ihtiyacının fotovoltaik panellerle karşılanması ve 26 köyün içme suyu pompalarının elektrik enerjisi ihtiyaçlarının güneş enerjisiyle karşılanması projeleri sözleşmeleri Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Merkez binasında imzalandı. Sözleşmeye taraflar adına Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız imza koyarken, kurumumuz adına da Genel Sekreter Ali NEBOL imza attı.

Ali Nebol ; İki proje kazandırmanın mutluluğu içindeyiz

Proje imzalanması ardından Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri YILDIZ; "Bölgemize katma değer kazandıracak bir projenin startını vermekten dolayı mutluyuz. Ajans olarak kaliteli ve özgün projeler her zaman için bölgenin menfaatine olacaktır." dedi.

Genel Sekreterimiz Ali NEBOL ise; "Proje yürütmeye muktedir bir kadromuz var. Proje bazlı mekanizmaları sıkı bir biçimde takip ediyoruz. Niğde iline iki proje kazandırmak dolayı mutluluk içindeyiz" dedi.


Editör: TE Bilişim