Geçen yıllarda dört kez büyük ikramiye kazandıran Niğde'deki Ucuzcular Piyango Bayii'nin önünde şimdiden kuyruk oluşmaya başladı. 

Milli Piyangonun büyük ikramiyesi 60 milyon Liralık piyango biletlerinin görücüye çıkması ile en son 2015 yılında çeyrek biletle, bir işçiye 12 buçuk milyon Lira kazandıran Niğde Ucuzcular Milli Piyango bayiine vatandaşlar akın etmeye başladı. 

Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyen Niğdeliler, daha önce dört kez büyük ikramiyenin çıkmasından dolayı, Niğde'nin Nimet Ablası olarak tabir ettikleri Ucuzcular Piyango Bayiinde daha şimdiden kuyruk oluşturdu. 

Ünlerinden dolayı büyük şehirlere bile bilet gönderdiklerini söyleyen işletme çalışanı Kaan Yüksel, “Bilet satışlarımız başladı. 2015 yılının yılbaşı ikramiyesi olan 15 buçuk milyon TL’yi biz satmıştık. Eskiden Ankara’dan, İstanbul’dan bilet getirilirken şimdi biz Ankara’ya İstanbul’a bilet gönderiyoruz. Biz daha önce de 4 kere büyük ikramiye verdik. Niğde’nin Nimet ablası olarak değerlendiriyor vatandaşlar. Biletlerimizi fazla miktarda satışı yapıyoruz. İnşallah büyük ikramiyeyi tekrar Niğde’ye getiririz” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim