Ulukışla İlçesi Tepeköyde bulunan Gümüştaş Madencilik’e ait maden işletmesi Atık Depolama Tesisinden Siyanürlü atık sızması tartışmalarında ilginç bir durum yaşandı.

NİĞDE BU İŞTE!

Niğde’nin yaşanan en büyük sorunu karşısında Niğde’nin  iktidar milletvekillerinden Ak Partili Yavuz Ergun, Ak Partili Selim Gültekin suskun kalırken, her konuda sorduğu sorular ile rekor kıran ama her nedense bu konuya çıtını çıkarmayan CHP’li Ömer Fethi Gürer soramazken, seçilirken Niğde’nin de milletvekiliyim, ben bu toprakların çocuğuyum diyen iktidar ortağı MHP’li Olcay Kılavuz memleketinin büyük sorunu görmezden gelirken…

Talihsiz ve sahipsiz Niğdenin bu sorununa bir Denizli Milletvekili sahip çıktı.

Ulukışla’da yaşanan, bu ağır  çevre sorununa CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca hanımefendi TBMM'de gündeme getirdi.

NİĞDE, DENİZLİ’YE Mİ BAĞLANDI?

Özellikle  Niğde'nin iktidar  milletvekillerinin girişimi ile Türkiye Büyük Millet Meclisine taşınması, tartışılması ve çözüm bulunması gereken toplumsal bir konuya Denizli Milletvekili sahip çıktı. Hem de sorduğu sorularla rekor kıran, Ömer Fethi Gürer’in partisinden bir milletvekili sorabildi.

Dışarda yaşayan ama Niğde’nin bu sessizliğine, suskunluğuna üzülen gelip Ulukışla’daki bu felaketi yerinde gören Ulukışlalı  bir çevreci vatandaşın girişimi ile CHP Denizli Milletvekili Gülizar Birçer Karaca  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması istemiyle Niğdeliler için aşağıdaki çok önemli soruları sordu.

İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA

Editör: TE Bilişim