2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ilk yarıyılını tamamlandı. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Havacılar Ortaokulu’nda yapılan karne törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Eşi Çiğdem Olgun Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü, öğretmenler ve veliler katıldı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ilk yarısı bugün sona ererek, öğrenciler için tatil zili çaldığını söyleyen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; “ 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönemini kazasız, belasız ve başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi. 385 okulda yaklaşık 72 bin öğrencinin karne heyecanını yaşadığını ve bu heyecana ortak olmak için okul ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayrıca öğretmen, idareci ve velileri de tebrik eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “Bu karda kışta öğrencilerimizi yalnız bırakmadılar. Öğrencilerimiz 15 günlük bir dinlenme süresi geçirecekler. Öğrencilerimize bu tatil süresinde ödev verilmiyor. Tabi ki bu dinlenme dönemi boş boş oturma dönemi değildir. Biz öğrencilerimizden faydalı işlerle uğraşmalarını bekliyoruz. Örneğin bu dönemde kitap okuyabilirler, sporla uğraşabilirler yine faydalı filimler izleyebilirler. Ben tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşma ardından katılımcılar öğrencilere karnelerini verdiler.



 
Editör: TE Bilişim