Niğde Belediyesi 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala ihtiyaç sahibi ailelerin yükünü hafifletmek için öğrencilere okul çantası, kırtasiye malzemesi ve okul kıyafeti dağıttı.

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Niğde Belediyesi yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı kırtasiye desteğini bu yıl da sürdürdü. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen kırtasiye yardımı Gönül Kapısı Market'te  Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından yapıldı. Okul ve yaş gruplarına göre çeşitlendirilen çantalar ve kırtasiye malzemeleri yeni öğretim yılına başlayacak çocukların yüzünü güldürdü. Kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantayı çocuklara kendisi veren Başkan Akdoğan, öğrencilerin okul forması eksiğini de tamamlamayı ihmal etmedi.

''Hemşehrimize her zaman her konuda destek olmaya devam ediyoruz'' diyen Başkan Akdoğan, '' Biz Gönül Kapısı Market'imizi her gün açık tutuyoruz ve her gün 80 ailemiz buradan faydalanıyor,alışveriş yapıyor.Kurban Bayramı arefesinde olmamız sebebiyle vatandaşımıza kıyafet yardımında bulunurken bugün de 2500 öğrencimize  kırtasiye yardımında bulunduk.Biz bu sayede belediyemizin eğitime vermiş olduğu desteği somutlaştırıyoruz'' şeklinde konuştu.

''SOSYAL BELEDİYECİLİĞE DAHA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ''
Belediyenin her yönüyle vatandaşına hizmet etmesi gerektiğini söyleyen Başkan Akdoğan ''Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesine kayıtlı, ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz 3800 hanemiz var. Biz bu 3800 aileye ulaşmak zorundayız. Sıkıntıları, istekleri, sorunları var mı varsa bunları gidermek zorundayız.Bu kapsamda Gönül Kapısı Market'imiz insanlarımıza destek veriyor. Biz Market'imizi daha da büyütüp geliştirerek topluma hizmet vermeye devam edeceğiz.Sosyal Belediyeciliğe son yıllarda daha çok önem vermeye başladık.Çünkü belediye her yönüyle vatandaşın ihtiyacı neyse  hizmet etmesi gerekiyor'' dedi.

Eğitime destek konusunda kırtasiye yardımının sadece bir başlangıç olduğunu söyleyen Başkan Akdoğan, '' Öğrencilerimize kırtasiye yardımının dışında burs gibi bütün destekleri vermek durumundayız. Bu noktada çalışmalarımız da  devam edecek. Ümit ediyorum ki hemşehrilerimiz çalışmalarımızdan memnun biz onların her zaman emrindeyiz ve emrinde olmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.



 
Editör: TE Bilişim