Aralık Ayı toplantısının 1.ve 2. oturumu Belediye Başkanı Emrah Özdemir başkanlığında Niğde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Pandemi kuralları çerçevesinde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Yoklama ve açılışın ardından başlayan mecliste, belediyenin kasım ayında aldığı kararlara ait özetler okundu. Meclis toplantısında 2021 mali yılı bütçesi belirlendi.

Meclis toplantısında pandemi nedeniyle kapalı olan iş yerlerinin su faturalarına %50 indirim yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca Başkan Özdemir Türkiye’de en ucuz suyu kullanan belediyeler arasında Niğde Belediyesi’nin olduğunun altını çizdi.

Başkan Özdemir, 2020 yılında gerçekleşen çalışmalara sağladıkları katkı ve desteklerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, 2021 yılında da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyen Özdemir, " Geçtiğimiz günlerde kutladığımız Mühendisler Günü vesilesiyle bütün mühendislerimizin gününü tekrardan kutluyorum ayrıca şunu da unutmamalıyız Engelliler Günü ve Kadın Hakları Günü’nü de bir gün değil her gün hatırlamalıyız.2020 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Niğde Belediyesi olarak başarılı işlere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Sağlıklı, sıhhatli nice toplantılarda görüşmek dileği ile şimdiden yeni yılınızı kutluyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim