MÜSİAD Genel Merkezi’nden Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şeker, İkinci Bölge Sorumlusu Ahmet Güler, Bölge Koordinatörü Hıfsı Soydemir, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı ve Niğde MÜSİAD üyelerinin katılımlarıyla Niğde Bölgesi İş Geliştirmesi konulu toplantı düzenlendi.

Malum olduğu üzere her bir ilimiz bir ayrı bir Türkiye perspektifidir. Niğde’nin de ulusal kalkınmada aktive edilecek halde bulunan sosyo-kültürel-ticari değerleri ele alındı. İhtisas tarım ürünlerinin ekim-üretim alanlarının yaygınlaştırılarak endüstriyelleştirilmesi konusunda alınabilecek tedbirler ve hareket planları gözden geçirildi. MÜSİAD genel üyeleriyle oluşturulan çok ortaklı büyük ticari projelere vurgu yapıldı. Gaboras, İmece, Senpoli ve Senyap Yapı Ortaklığı gibi örnek projelerin tanıtımı yapıldı.

27 Kasım 2019 Tarihi’nde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Vizyoner’19 Programı’nda “Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye, Ticaretin Dijital Ekosistemi, Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği, Geleceğin Şehirleri ve Kaynakları, Dijital Gelecekte Değerlerimiz” konularının ele alınacağının bilgisi de verildi. Bu vesileyle Niğde MÜSİAD’ın şahsında tüm Niğde ticari aktörlerinin bu etkinliğe açık davet ile dahil edilmesi kararlaştırıldı.

Editör: TE Bilişim