MÜSİAD Niğde Şubesi, MÜSİAD VİZYONER 15 Sektörler Zirvesi paneline katıldı.

 

12 kişi ile İstanbul WOW Otel’de gerçekleştirilen zirveye katılan Niğde Müsiad üyeleri panelin çok verimli geçtiğini, alanında uzman kişileri dinlemenin önemli olduğunu dile getirdiler.

 

Gelecekte Yeni Pazarlar, Gelecekte Yeni Sektörler, Gelecekte Teknoloji, Gelecekte İnsan Kıymetleri ve Gelecekte Markalaşma konularının masaya yatırıldığı zirveye ünlü isimler katıldı.

 

Türkiye’nin en önemli yöneticilerinden; Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, TAV Havalimanları Holding CEO’su Dr. M. Sani Şener, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Twitter Küresel Kamu Politikalar Başkan Yardımcısı Colin Crowell, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Yülek, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin, T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sabiha Gökçen Havalimanı İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan, T.C. Başbakan Eski Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Türk Telekom Grubu İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın, LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, Ekonomi Bakanlığı Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Daire Başkanı Mehmet Ali Kılıçkaya ve Marka Konseyi Başkanı Güven Borça konuşmacı olarak katılacak. Oturumların moderatörlüğünü Ekonomi, Yönetim ve Finans Danışmanı Hikmet Baydar, İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi; Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerem Alkin, Altınay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, İletişim Profesyoneli Ali Saydam ve 24 TV Ekonomi Müdürü Zeliha Saraç yaptı.

 

Yurtiçi ve yurtdışında 11 binden fazla üyesiyle, Türkiye’nin en etkin ve büyük oluşumlarından biri olan MÜSİAD, değişen dünyada yeni iş olanaklarını ve stratejilerini VİZYONER’15 Sektörler Zirvesi ile tartıştı. Zirve hakkında bir açıklama yapan MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe; ‘’ Gelecek her zaman bir muammadır ancak buna hazırlıklı olmak bizim elimizde. Şirketler ve sektörler geleceğe yeterli hazırlık yapmıyor ve kısa vadeli vizyonlarla ilerlediklerinden dolayı kısa bir yaşam ömrüne sahipler. Oysa genelde ülkeler, özelde ise sektörler ve kurumlar geleceğe kendi isimlerini, ürünlerini bırakırlar. Bu yüzden MÜSİAD Vizyoner’ 15 ve devamı olacak toplantıların amacı ülkenin değerli müteşebbislerini, işletmecilerini ve sektörlerini gelecekle buluşturmak olacaktır. Sektörlerin kendi vizyonlarını belirlemesi, yurtiçi ve yurtdışında risklere karşı hazırlıklı olmaları durumunda, güçlü ve dinamik bir Türkiye için adım atılmış olacaktır. Biz Niğde MÜSİAD olarak 12 kişi ile bu zirveye katıldık ve büyük kazanımlarla döndük. Türkiye’nin en önemli işadamlarını bu zirvede bizlerle buluşturdu. Bu kazanımlarımızı Niğde ve ülkemizin geleceğine yatırım olarak dönüştürmek istiyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim