Milli Tarım Projesinde Niğde hakkettiğini alacak. Müjde TBMM İdari Amiri Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ’den geldi.

Başabakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ve kısa sürede hayata geçecek olan  Milli Tarım Projesini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik ile görüşen  Türkiye Büyük Millet Meclisi İdari Amiri Erdoğan Özegen hayvancılıkla uğraşan çiftçiyi sevindirecek  Damızlık Düve Desteklemesinin müjdesini verdi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan TBMM İdari Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, “ Bugün Tarım Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyle bir görüşme gerçekleştirdik. Ülkemizi ve Niğde’mizi tarımda çağ atlatacak olan Milli Tarım Projesinde bir tarım şehri olarak Niğde’nin de yer alması gerektiğini ilettik. Niğde’nin yer aldığı Havza bazlı destekleme modelinin yanı sıra hayvancılıkta da desteklenecek iller arasında olmasının ilimiz için hayati değerde olduğunu belirttik. Tarım Bakanımız Sayın Faruk Çelik Niğde’nin Damızlık Düve Desteği kapsamına alınacağını ve ilimizin Milli Tarım Projesinde gerekli tüm desteklerden yararlanacağını iletti. Niğde’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Niğde’miz için gerekli tüm yatırımların gece gündüz demeden takipçisi olacağız” ifadelerinde bulundu.
Editör: TE Bilişim