MEPAŞ’ın faaliyet gösterdiği 6 ilde görevli elektrik satış birimi sorumluları ve personeli, Konya’da bulunan genel müdürlükte düzenlenen toplantıda buluştu.

Enerji sektörünün öncü kuruluşları Alarko ve Cengiz Holding’in ortaklığında faaliyet gösteren MEPAŞ’ın sahadaki yüzleri, yaklaşık 80.000 km2’de hizmet verdikleri kullanıcılarına nasıl daha kaliteli hizmet sunacaklarını konuştu. MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve Enerji Satış ve Ticaret Müdürü Alper Sezen’in de konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda tüketicileri indirimli elektrikle buluşturmak, faturalarında tasarruf etmelerini sağlamak için takım çalışmasının önemi vurgulandı.

Her geçen gün büyümekte olan enerji sektörü, katılımcılarla birlikte değerlendirilirken indirimli tarifelerin daha geniş kitlelere tanıtılması ve sektörün ihtiyaç duyduğu çalışanların hangi niteliklere sahip olması gerektiği konusunda bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş;  “Dağıtım faaliyeti ile perakende satış faaliyet’inin farklı tüzel kişilikler tarafından yürütülmesi yönündeki yasal düzenleme gereğince 1 Nisan 2013 tarihinde Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ)’ı kurduk. Böylece serbest tüketici kapsamındaki tüm müşterilerimize uygun fiyattan elektrik satışı yapmaktayız. Bu güne kadar yaklaşık 20 bin kullanıcıyı indirimli elektrik enerjisiyle buluşturduk.” dedi.  Tüm MEPAŞ çalışanlarının 2014’e hazır olduğunu ve MEPAŞ buluşmalarının devam edeceğini söyleyen Uçmazbaş; web sitesi, SMS bilgi sistemi, mail grubu, sosyal medya grubu ve 7 gün 24 saat ulaşabilecekleri 444 8 184 çağrı merkezi ile tüketicilere her zamankinden daha yakın olduklarını belirtti.

 

İndirimli Elektrik Hakkında

Yapılan düzenlemeler sonucunda Türkiye genelinde herhangi bir kullanıcı, elektrik enerjisi tüketimi yılda 5000 kwh, bir başka deyişle aylık 150 TL üzerinde ise elektriği indirimli kullanıp fatura giderlerinden tasarruf edebiliyor.


Editör: TE Bilişim