2017 yılı gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunanlar arasında Niğde’de ilk 5’e giren Giray İnşaat Sahibi, Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Mustafa Giray’ı Niğde Defterdarı Nurettin Akdaş ziyaret ederek Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesini teslim etti.

Niğde Defterdarı Nurettin Akdaş, Vergi Dairesi Müdürü Selda Altunsayar, Gelir Dairesi Müdür Vekili Aydın Meriç, 2017 yılı gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunanlar arasında ilk 5’in arasında bulunan Giray İnşaat Sahibi Mustafa Giray’ı ziyaret etti.

Ziyarette Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesini Mustafa Giray’a teslim eden Niğde Defterdarı Nurettin Akdaş, 'Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Tüm dünyada ve ülkemizde yapılan tüm yatırımlar alt yapıdan, üst yapıya, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal tesislere bunları hemen hemen tamamı devletin elde ettiği ve topladığı vergi gelirleriyle gerçekleşiyor. Bu kapsamda verdiğimiz her vergi kendi geleceğimiz kendi sağlığımız kendi kalkınmamız acısından da önemli” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Giray İnşaat Sahibi Mustafa Giray ise Sayın Defterdarın nezdinde bütün defterdarlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Elbette vergisiz devlet olmaz, devletsiz de millet olmaz. Ayakta durmamız için, bekamız için vergimizi ödemeliyiz ve herkes de vergi konusunda üzerine düşen görevi layıkı ile yapmalı verilen vergiler zaten vatandaşa yatırım ve hizmet olarak geri dönüyor dolayısıyla gelecek nesillere de iyi bir ülke bırakmak için vergimizi ödemeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Giray İnşaat Niğde’de gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunanlar arasında son 10 yıllık gelir vergisi döneminde 2007 yılında Niğde 2’incisi, 2010 yılında Niğde 12’incisi, 2012 yılında Niğde 8’incisi, 2014 yılında ilk 10 içerisinde yer alırken birkaç yıllarda ise ilk 20 arasında yer aldı.


 
Editör: TE Bilişim