17 Ocak 2012, İstanbul- Türkiye’nin lider traktör üreticisi TürkTraktör, çiftçilerin giderlerini azaltmaya yönelik tasarlanan yeni New Holland T8 Serisi’ni tanıttı. Tier 4 emisyon değerindeki çevreci motoru ve 260 beygirden 340 beygire kadar 3 farklı modelle sunulan New Holland T8 Serisi, gerekli koşullarda sınıfındaki en yüksek ek güç üretim artışına sahip.
 
Düşük yakıt tüketiminde etkili
 
Daha fazla işi daha az zamanda yapma imkanı sunan New Holland T8 Serisi, düşük yakıt tüketimi ile de dikkat çekiyor. Fiat güç yönetim sistemleri tarafından geliştirilen ve yeni T8 Serisi’nde kullanılan Tier 4 emisyon değerindeki motorlar, Tier 3 motor teknolojisine kıyasla %17 daha az yakıt tüketimi sağlıyor. Günümüz koşullarında bu azalma, çiftçinin giderlerinin de azaltılması anlamına gelmekte. Ayrıca egzos gazı emisyon değerleri daha uygun hale getirilen bu yeni seride daha çevreci motorlar elde edildi.

Yol ve kuyruk mili çalışmalarında  devreye giren ek güç üretim sistemi

New Holland T8 Serisi’nde T8.300, T8.360 ve T8.390 modelleri olmak üzere 3 farklı model bulunmakta. T8.300 modeli 257 beygir gücünde ve gerekli koşullarda 41 beygir gücü ek güç üretim artışına sahip. T8.360 modeli 311 beygir gücünde ve gerekli koşullarda 46 beygir gücü ek güç üretim artışına sahip. T8 ailesinin en büyük üyesi T8.390 modeli ise 340 beygir gücünde ve gerekli koşullarda 49 beygir gücü gibi çok yüksek bir ek güç üretim artışına sahip.

Yeni tasarım ve geliştirilmiş özellikler; sınıfının en sessiz kabini

Büyük ölçekli işletmelerin vazgeçilmez traktörü New Holland T8 serisi, modern kaporta dizaynı ve ileri teknolojiye sahip bir çok özelliği ile çağın ötesinde bir tasarımı da beraberinde sunmakta. T8 Serisi modern kaporta tasarımı, traktöre daha iyi hakim olabilmek için geliştirilmiş ve bir çok ödüle sahip yeni yönetim panelitam otomatik transmisyonu ve daha konforlu bir sürüş için standart olarak sunulan ön aks ve kabin süspansiyonu ile gelişmiş donanım özellikleri sunuyor. Yeni T8 Serisi aynı zamanda, 68 db ile sınıfındaki en sessiz kabine sahip.

Güçlü hidrolik sistemi ile dikkat çeken New Holland T8 Serisi, sahip olduğu elektronik çeki kontrolüsayesinde, ekipman pozisyonlandırılmasını en uygun ve en hassas bir biçimde gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor. T8 Serisi, güçlendirilmiş hidrolik kolları sayesinde 10.200 kg’a varan kaldırma kapasitesiyle her türlü ekipman için ideal.

Arttırılmış dingil açıklığı ile maksimum performans

Yeni T8 serisinin en önemli özelliklerinden biri de arttırılmış dingil açıklığı. Yeni T8 serisi 3450 milimetrelik dingil açıklığı ile sınıfında lider konumda. Bu sayede yolda daha konforlu bir sürüş ve tarlada ise daha fazla performans sağlanmakta.


Editör: TE Bilişim