Türkiye’nin en eski inşaat firmalarından biri olan İs-ba inşat İshak Bakırcı’nın oğlu Makrom Yapı Lütfü Bakırcı’dan çığır açacak bir indirim ! Makrom Yapı, 23 Ocak Pazartesi günü vereceği davete katılan ve MakromCity projesinden ev almak isteyen  tüm davetlilerine 40. Yılında %40 indirimle 40 daire fırsatı sunuyor.

 

Makrom Yapı, geçtiğimiz Mart ayında MakromCity projesi ile görücüye çıkmış ve sektördeki yeni ismi ile hızlı bir şekilde yola devam etmeye başlamıştır. Türkiye’nin pek çok bölgesinde de yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Şubat ayında lansmanını yapacağı  Estanbul ve Mart ayında lansmanını yapacağı My Es Garden gibi yeni projelerinden de Pazartesi günü vereceği davette bahsedeceğini bildirdi.

 

23 Ocak Pazartesi günü saat 15.00 – 18.00 arası gerçekleşecek olan davete, Can Tanrıyar ve Petek Dinçöz gibi sanat camiasından pek çok ünlü isim katılırken, siyaset ve iş dünyasından da isimler davete katılacak. Gerçekleşecek davette yeni projelerden bahsedilirken, Makrom Yapı’nın ve 40 yıllık sektör deneyiminin babadan oğul’a devrine de şahitlik edeceğiz. Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, babasından devraldığı 40 yıllık tecrübe mirası ile 2012’de sektörde çok daha hızlı ilerleyeceklerini ve yeni nesil işlere imza atacaklarını belirtti.

 

 

Makrom Yapı hakkında;

 

1972 yılında is-ba adıyla inşaat sektöründe faaliyete başlayan İshak Bakırcı, uzun yıllar kamu sektörünün önemli inşaat taahhütlerini gerçekleştirmiştir. İshak Bakırcı’nın gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Lütfü Bakırcı, inşaatçılık mesleğini babadan oğul’a devralarak, Makrom Yapı markası adı altında sürdürme kararı almıştır. Makrom Yapı,  kuruluşuyla birlikte ilk büyük toplu konut projesi olan MakromCity’i hayata geçirerek hızla yol almaya başlamıştır. Bu esnada İstanbul’un çeşitli semtlerinde proje yapımları da devam etmektedir. Şubat ayında lansmanı yapılacak olan yeni proje ile de sektörde ses getirmeyi hedefleyen Makrom Yapı, aynı zamanda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de proje hazırlıklarını sürdürmektedir.

 

 

Makrom Yapı adres bilgisi;

 

Mehterçeşme Mah. Nazım Hikmet Bulvarı 1892. Sok. No:1 Esenyurt / İstanbul

http://www.makromyapi.com/letiim/ulam-haritas.html

 

*Makrom Yapı’nın 23 Ocak Pazartesi günü gerçekleşecek davetine katılım ile ilgili lütfen irtibata geçin.

 

*Otobüs kalkış yer ve saatleri;

Taksim AKM önü saat                       ; 13.30

Mecidiyeköy Cevahir AVM önü saat; 14.00

Editör: TE Bilişim