Kurban Bayramı yaklaşıyor. Kurbanlık alacaksınız... Kurbanlık aldınız bunu muhafaza etmek,  bakmak  için yer bulacaksınız.  Şimdi apartmanların depolarında dahi koku ve ses gibi şikayetlerden dolayı tutamıyorsunuz.  Bir şekilde yer sorunu çözdünüz.  Elinizden kasaplık gelmiyorsa kasap derdine düşeceksiniz. Bayram günü kasap bulmak sorun... Sabah geleceğim der, öğleden sonra bile gelemez. Bekler durursunuz... Hadi kasap buldunuz kurbanı boğazlar, 4 parçaya ayırır ondan sonrası yine size kaldı.Zaman kaybı bir yana eti telef edersiniz. 

İşte,  kurbanlık alımından, kesip parçalanmasına kadar yaşanılan bu sorunların çözümünü Bor Badak Köyünde hayvan üreticisi Hidayet Ağaoğlu bulmuş.  Bor Badak Köyünde hayvan üretecisi Hidayet Ağaoğlu; Kurbanlıklarımız kendi üretimimiz olup yaylım, hayvanıdır. Kuru yemle beslenmiştir. Fiyatlarımız üretici fiyatıdır.

Bayramın birinci günü size verilen randevu saatinde ister nezaretinizde, ister vekaletiniz ile işinin ehli kasaplar ile kesimi yapıyoruz. Kurban alan vatandaşlarımız ister kargas şeklinde, isterse bölümlere ayrılmış şekilde, paketleyerek istedikleri adrese teslim ediyoruz. Sadece etleri değil, kurban derileride isterlerle istedikleri hayır kurum ve kuruluşlarına teslim ediyoruz. 

 Kurban kesecek vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sağlayan Kurbanlık Koyun üreticisi ve satıcısı Hidayet Ağaoğlu'na ulaşmak için
  0505 821 34 00  numarayı aramak yeterli...


 
Editör: TE Bilişim