Niğde Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin’i makamında ziyaret ederek, köy meydanları, giriş ve çıkışlarına MOBESE kamerası yapılmasını istedi.


Meclis toplantısı öncesi gerçekleştirdiği ziyarette İl Genel Meclisi iktidar ve muhalefet parti üyelerinin uyum içerisinde çalışmasının yapılan hizmetlere doğrudan yansıdığına dikkat çeken Niğde Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Şinasi Göktepe, “İl genelinde bulunan bakkalları ziyaretlerimiz esnasında köy sakinleri ile görüşüyoruz. Vatandaşlar Özel İdare tarafından yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiriyorlar. Biz köylümüz ve oralarda bulunan bakkallarımız adına İl Genel Meclisi üyelerimize ve İl Özel İdare çalışanlarına teşekkür ederiz. Yine köylerde bulunan bakkal ve bayilerimiz adına İl Genel Meclisi’nden köy meydanları ile giriş ve çıkışlarına güvenliği artırmak, hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için MOBESE güvenlik kameraları yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.


Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin ise 2015 yılı içerisinde il genelinde bulunan tüm köylerde MOBESE kamera sistemi uygulamasına geçileceğini söyledi.


Editör: TE Bilişim