KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek Başkanlığında Yapıldı. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda; ilimize tahsis edilen 2019 Yılı (KÖYDES) ödenekleri ile yapılacak yatırımlar ve proje hazırlıkları görüşülerek karara bağlandı.  Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri ile İl Özel İdaresi personeli katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, Niğde’ye bağlı köylerin yol, içme suyu, tarımsal sulama ve alt yapısında kullanılmak üzere Köylerin alt yapısını desteklenmesi projesi olan KÖYDES projesi kapsamında ilimize gelen 18 milyon 625 bin 219 liranın iş bazlı dağılımı yapıldı.

Yapılan ve yapılması düşünülen çalışmaların ele alındığı İl Tahsisat Komisyonu Toplantısında; mevcut ödeneğin 2019 yılında İlimiz köy yollarında sathi kaplama asfalt yapımına ortak alım projesine ve köy alt yapısı envanteri (CBS) işlemlerinde kullanılmasına karar verildi.

Toplantı,  yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
 
Editör: TE Bilişim