Küçük ve Ortak Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" için başvurular başladı.


KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Haşim Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, Niğdeli girişimcileri "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" için başvuru yapmaya davet etti.


Hedeflerinin en üst seviyede katılım sağlayarak Niğde'nin en az bir dalda ödül kazanmasını istediklerini vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"Başkanlığımız tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri' 3 ana ve 7 alt kategoride yapılacak. Başarılı KOBİ ve girişimcilerimizin kamuoyuna tanıtılması, ülke ekonomisine yaptıkları katkının göz önüne getirilerek, cesaretlendirilmeleri ve potansiyellerinin ortaya çıkarılması ve ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenmektedir. KOBİ tanıtımına giren her düzeyde işletmenin müracaat edebileceği girişimcilik ödüllerine müracaat eden işletmeler, değerlendirme komisyonları marifeti ile değerlendirerek, belirlenen işletmeler ödüllendirilerek bu işletmelere KOSGEB yılın başarılı işletmesi logosunu bir yıl kullanma hakkına sahip olacak."

Başvurular, KOSGEB'in internet sitesi üzerinden ve yalnızca bir kategori için, 15 Haziran 2014 tarihine kadar yapılabilir.



Editör: TE Bilişim