Ziyarette Niğde’ye yapılacak projeler ve çalışmalarla ilgili kararlar alındı, Niğde Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı çeşitli projelere ilişkin istişarelerde bulunuldu. KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarılar dileyen Başkan Özdemir, Niğde’de hayata geçirilen projeler ve KOP İdaresi tarafından yapılan desteklemeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili olarak Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehrimiz için planladığımız çok güzel projeler var ve her birini en kısa zamanda hayata geçireceğiz inşallah” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şahin’e teşekkür eden Başkan Özdemir KOP İdaresi’nin bölge için önemini vurguladı ve bölge kalkınması için her zaman KOP ile işbirliği içerisinde olduklarını belirterek bu işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Niğde’ye duyduğu ilgiden ve kendisi için öneminden bahseden KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin Niğde'de ufuk projelerini hayata geçirmek için KOP olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim