Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur yaptığı açıklamada; ’’Niğde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi esnafın ve sanatkârın yanında olduğunu sunmuş olduğu kolaylıklar ve kredi seçenekleri ile bir kez daha kanıtladı’’ dedi.


Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur  esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

 

Niğde Esnaf ve Sanaatkarl Kredi Kefalet Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Taygur " Her ziyaretimizin ardından kooperatifimize dönüşlerin, kredi taleplerinin artığını görmek oldukça güzel bir başarıdır. Birçok esnaf ve sanatkâr bilgilendirme ziyaretlerimizdeki göstermiş oldukları ilgi ve alaka bunun yegâne kanıtıdır. Kurumsallık ilkesi içerisinde çözüm konusunda sunulan seçenekler yıllardır kooperatife farklı sebeplerden gelemeyen ortaklarımızı da cesaretlendirdi. Bir süredir ticaretin içinde bulunduğu ekonomik darboğaz Niğdeli esnafımızı ve sanatkârımızı adeta çıkmaza sürüklemiştir. Çeşitli şekillerde borçlanan ortaklarımızın birçoğu mevcut ticari hayatını devam ettirememe durumuna gelmiş, bu sıkıntılarda kurtulmak için çıkış aramaktadır. İşte tamda bu noktada biz yani Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak üstün gayret ve çaba ile esnafımıza omuz vermek ve ticaretlerini devam ettirmeleri hususunda çalışmalar sürdürüyor, talepler doğrultusunda da krediler veriyoruz. Ödeme şartlarını ve taksitlerini 1,3 ve 6 ‘şar aylık 4 yıla kadar vadeli seçeneklerden kendileri belirliyorlar. Eşit ödeme planı ile doğru bilgi ve nitelikli hizmetin beraberinde evraklarını tam olarak hazırlayan ortaklarımızın kredi taleplerini 1 hafta içerisinde cevap vererek aynı hafta ödemelerini yapıyoruz. Buda kurumsal olmanın açık göstergesidir.

 

Bu hafta sonu ziyaretlerimize ise Değirmenli ve Çavdarlı Kasabaları ile devam ettik. Ortaklarımıza yerinde birebir ziyarette bulunduk. Çalışmalarımız ve kooperatifimiz hizmetleri hakkında bilgiler verdik. Bu çalışmalarımız kısa zamanda Niğde genelinde yayılmış ki, her kime ve nereye ziyarete gitsek, girişim ve çalışmalarımızdan dolayı tebrik aldık.  

 

Kooperatifimizin insan odaklı kurumsal çalışmaları daha şimdiden birçok kooperatife örnek oldu, olmaya da devam edecektir. Bu işleyişin meyvesini ise ortaklarımızın almış oldukları hizmetlerle bir kez daha göstermiş olduk. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyor kurumumuza davet ediyorum. " dedi. 




Editör: TE Bilişim