AK Parti Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından başlatılan ve Türkiye’nin tüm illerinde sivil nitelikli ve istişareye dayanan bir yerel inisiyatif hamlesi olarak planlanan “Kent Ekonomileri Forumu” toplantısı Niğde'de gerçekleştirildi.



Marka Şehirler İçin Kent Ekonomileri Forumu Niğde toplantısında konuşan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediye olarak 5 yıl süre içerisinde şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonra da inşallah Niğde Belediyesi olarak Niğde'mize ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetler çok sayıda. Ama düşünüp de yapamadığımız hizmetler de mutlaka vardır. Bunların tespit edilmesi ortaya koyulması ilimizi yakından ilgilendiren bir konu. Önümüzdeki 2023 vizyonuna taşıyacak, bam başka bir Niğde'yi hayal etmek ve bu hayalinde gerçekleşmesini sağlamanın belki de bu proje ilk adımı olacak. Benim düşünceme göre konu ne olursa olsun şehir olarak il olarak bir bütün olarak hareket edilmeli diye düşünüyorum"dedi.

Faruk Akdoğan ; Bu nokta da tüm siyasilerimiz Milletvekillerimiz de dahil ilimizin bürokratları başta Sayın Valimiz olmak üzere, Belediyemiz olmak üzere, sivil toplum örgütlerimiz, sanayicilerimiz olmak üzere Ankara bürokrasisinde toplu olarak hareket edilmesi gerekliliğini düşünüyor ve bu şekilde inanıyorum. Toplu hareket ettiğimiz zaman bu gün burada üretilecek olan projelerin Niğde'mize orta vadede kazandırılacağını düşünüyorum. Bu imkanın verilmiş olmasından dolayı imkan verenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Forumda Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir'de birer kısa konuşma yaptılar. 

Editör: TE Bilişim