Niğde ve Bor Ticaret Odası, KOSGEB ve AHİKA’dan kendi işini kurmak isteyenlere çağrı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleyecek. Ahiler Kalkınma Ajansı’nın ücretsiz düzenleyeceği girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 30 Bin TL hibe ve 70 Bin TL faizsiz krediye başvuru hakkına sahip olacak.

 

 

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenecek girişimcilik eğitimi 16 Ocak- 24 Ocak 2013 tarihleri arasında Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

 

Bor Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenecek girişimcilik eğitimi ise 25 Ocak- 2 Şubat 2013 tarihleri arasında Bor Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda gerçekleşecek.

 

İlgilenen girişimci adaylarının başvurularını aşağıda belirtilen tarihlere kadar Niğde Ticaret ve Sanayi Odasına, Bor Ticaret ve Sanayi Odasına veya Ahiler Kalkınma Ajansı Niğde Yatırım Destek Ofisine şahsen yapmaları gerekiyor. Eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlı olacak.

 

 

İstekliler arasında yapılacak mülakattan sonra eğitime katılmaya hak kazananlar ilgili Ticaret ve Sanayi Odalarının ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın internet sitelerinde ilan edilecek. Ayrıca telefon aracılığı ile eğitimlere katılmaya hak kazanan adaylara bilgilendirme yapılacak.

  

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenecek girişimcilik eğitimi son başvuru tarihi: 11 Ocak 2013 Cuma mesai saati bitimi

Bor Ticaret ve Sanayi Odası ile ortaklaşa düzenlenecek girişimcilik eğitimi son başvuru tarihi: 22 Ocak 2013 Salı mesai saati bitimi

 

 

Editör: TE Bilişim