Gelir İdaresi Başkanlığı kayıtdışı ekonomiyle mücadele etmek amacıyla ödüllü proje yarışması düzenleyecek. Yarışmada birinci olan proje sahibine 25 bin lira ödül verilecek.



Niğde Defterdarı Cabir Döner, kayıtdışı ekonomiyle mücadele etkinliğinin artırılması konulu ödüllü bir proje yarışmasının düzenlendiğini belirterek, “Yarışmaya ilişkin esaslar www. kayitliekonomiyegecis.gov.tr internet sitesinde ve Defterdarlığımız resmi internet sitesinde duyurulmuştur. “Akademik” ve “Genel” olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 16 Kasım 2012 olarak belirtilmiştir” dedi.


Defterdar Cabir Döner, birincilik ödülünün 25 bin lira, ikincilik ödülünün 15 bin lira, üçüncülük ödülünün 10 bin lira, dördüncülük ödülünün 7 bin 500 lira ve beşincilik ödülünün de 5 bin lira olduğu yarışmayla ilgili olarak. “Söz konusu yarışmaya vatandaşlarımız ve öğrencilerin ilgi duymaları ve katılımlarının sağlanması, ekonomide yaşanan rekabet eşitsizliğinin ortadan kaldırılması, iktisadi gelişmelerin sağlıklı bir şekilde izlenebilmesi açısından katkı sağlayacaktır” diye konuştu.






Editör: TE Bilişim