Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Haber- Foto : Yasin BEKİŞ - Özel



Mevcut başkan Kani Demirbilek'in tek aday olarak girdiği seçimde, güven tazelemesiyle birlikte  yeniden Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası başkanı oldu.

Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seçimde,Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker , NESOB Başkanı Hanifi Güçlü, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, Bor Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar, Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Durmuş Cengiz,MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın,CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi ve CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu yer aldı.

Olağan Genel Kurul , saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından  gündemdeki maddeler sırasıyla okunmasıyla devam etti.Divan Başkanlığını Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan'ın yaptığı genel kurulda, maddelerin okunmasının ardından konuşmacılar konuşmalarını gerçekleştirdi.

DEMİRBİLEK; SINIRLI İMKANLARLA İYİ HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası Başkanı Kani Demirbilek , '' 2010 yılında yapılan seçimde sizlerden aldığımız destekle göreve geldik. Siz değerli üyelerimize kanun , tüzük ve yönetmelik çerçevesinde gerekli hizmetleri vermeye özen gösterdik. Çok sınırlı imkanlarımız olmasına rağmen odamıza kayıtlı üyelerimizin bütün işlerini, odamızda  zorluk çekmemesi ve işlerini düzenli takip edebilmesi için  odamızı sürekli açık tutmaya özen gösterdik. Muhterem divan değerli üyeler; çalışmalarımız sırasında bizlere yardımlarını esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza , Sayın Vergi Dairesi Müdürüme ve  Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımıza  göstermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyor,  yapılmakta olan seçimin sizler ve tüm Esnaf ve Sanatkarlar camiasını hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

BAŞKAN ERAT; BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN



Kani Demirbilek'in ardından kürsüye çıkan ve konuşmasını gerçekleştiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise özellikle birlik beraberlik konularına değindi.Esnafların Bor'un can damarı olduğunu belirten Erat, '' Bugün bir sivil toplum kuruluşumuzun yani Marangozlar Odası'nın genel kurulunu yapıyoruz. Bor'da birçok oda var. Bunlar bizim candamarımız. Esnaflarımızı can damarımız. Esnaflarımız olmasa memleketimizin hali harap diye düşünüyorum.Bunlar ekonominin lokomotifleri.Ve bugüne kadar ekmeğini taştan çıkaran , kendi ekmeğinin peşinde olan başka hiçbir hesabı olmayan hemşerilerimiz. Bunların tüm kazandıkları para helal, çocuklarına yedirdikleri ekmek helal. Onun için burada huzur olursa heryerde huzur olur diye düşünüyorum. Özellikle birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmamasını diliyorum. Hemen yanıbaşımızda yaşananları görüyoruz, Mısır'da yaşanları görüyoruz, Suriye'de yaşananları görüyoruz. Bunlardan ders almamız gerekiyor. Hepimizin ayrı bir siyasi görüşü olabilir. Bu konuda herzaman birbirimize saygılı olmalıyız. Önümüzde bir seçim var ve bittikten sonra yine biz burada yaşayacağız. Cenazemizi beraber kaldıracağız, düğünümüzü beraber yapacağız. Bu memleketin menfaati içinde hep birlikte elele çalışmak gerektiğini düşünüyor ve bunun içinde birlik ve beraberliğimizin Cenab-ı Allah'tan  bozulmamasını diliyorum.Bu seçimin ilçemize ,ilimize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor şükranlarımı sunuyorum''şeklinde konuştu.

EKER;... SEÇİMLER İNSANLARIN KARAKTERLERİNİ TANIMAK AÇISINDAN ÖNEM ARZ EDİYOR. 

Olağan Genel Kurulda bir konuşma gerçekleştiren Niğde Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker ise, '' Seçimler biter geçimler devam eder.Seçimler bir savaş değildir.Dostluğun,arkadaşlığın,kardeşliğin  pekiştiği ama bir miktarda insanların kişilik ve karekterlerini  tanımak açısından da  önem arz ettiği yerlerdir.Dolayısıyla ben özellikle Niğde Esnaf ve Sanatkarına en baştan beridir söylediğim gibi gerçekte bizim başkanlığımızı yapan Esnaf ve sanatkarlarımıza minnetlerimi , şükranlarımı sunuyorum.Geçen yıl aramızdan ayrılan herkesin çok sevdiğini iyi bildiğim değerli Murat Zeren ismini binaya verilmesinde yönetim kurulumun tamamiyle bu konunun arkasında durması , başkanlarımın hepsinin benimsemesi ve esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın hepsinin o binaya isminin verilmesine şık bakmasına teşekkürlerimi bir borç biliyor,yapılan seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum'' ifalerine yer verdi.

Bor Marangozler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. 

Başkan; Kani Demirbilek, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Tekin Sabırlar, Tahir Meriç, Ahmet Özkaya, Murat Toprakçı, Rıza Koyuncu, Aydın Sonkur, Denetim Kurulu Asil Üyeleri ; Serpil Engiz, Camil Urcan, Erkan Yay.










Editör: TE Bilişim