CHP'nin Niğde Başkan Adayı Rasim Yılmaz seçim gezilerine devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşların yaşadıkları sorunları , beklentilerini dinleyen Yılmaz, sorunlarına çözüm isteyen vatandaşa da sorunları birlikte tespit edip, çözümü birlikte üreteceğiz mesajı veriyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla ziyaretlerine İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte başlayan Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz geç saatlere kadar sürdürdüğü ziyaretlerinde seçmene projelerini de anlatıyor.

Kadınlar için geliştirdiği ve kadınların evden çıkmadan üreterek para kazanmasına imkan verecek olan ‘’ Yöresel Ürünler Projesi ‘’, mahallelerin eksikleri arasında öne çıkan ‘’Taziye Evi ‘’ , ‘’Ücretsiz Kına, Düğün Evi’’ öğrenciler için ‘’ 24 Saat Açık Kütüphane’’ gibi bir çok projesini anlatan Başkan Adayı Yılmaz, halkın beklentileri arasında önemli bir yer tutan trafik, işsizlik gibi konulara getireceği çözümleri de açıklıyor.

Yaptığı konuşmada şeffaf belediyecilik vurgusu yapan Başkan Adayı Rasim Yılmaz ; ‘’ Biz birlikte yönetme sözü verdiğimiz seçmene şeffaf bir belediyecilik sözü veriyoruz.Gelirlerimizi ve giderlerimizi belediye binasında halkımızla paylaşacağız.''dedi.

Bizim işimiz gücümüz ve tek derdimiz halkımızın mutlu olması olacak diyen Rasim Yılmaz ; ‘’ Çıktığımız bu yolda Niğde seçmeninin vicdanı ve akıllarıyla karar vereceklerine eminim. Mart’ın sonu bahar olacak,sadece Rasim Yılmaz değil tüm Niğde kazanacak.’’diye konuştu.


 


 
Editör: TE Bilişim