Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü ile Kadem Niğde Temsilciliği işbirliğiyle Üniversitede eğitim gören öğrencilere ve iş arayan vatandaşlardan oluşan 2 farklı gruba 3 gün süren İş Kulübü eğitimi düzenledi.

Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderleri Gülcan Kodar ve Onur Özcan tarafından işgücü piyasası, kendini tanıma, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama, iş arama ağı kurma, konuşma planı, mülakat teknikleri, beden dili gibi farklı başlıklarda motivasyon eğitimleri verilmiş, yöntem desteği sağlanmıştır.

İş Kulübü Liderleri yapılan çalışmaların öğrencilerin ve iş arayanlara iş arama sürecinde neler yapmaları, neler yapmamaları gerektiğine dair rehberlik yapmış, iş görüşmelerinde kendilerini ifade etme noktasında tüyolar vermişlerdir. Eğitimlerin ardından İl Müdürü Ali Bingül ve Kadem Niğde Temsilcisi Gülçin Güç YAŞAR eğitime katılan öğrenci ve iş arayanlar ile bir araya gelmiş, fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Eğitimlerin ardından sertifikalar İl Müdürü Ali Bingül, Niğde Kadem Temsilcisi Gülçin Güçyaşar ve Şube Müdürü Havva Akbulut tarafından verildi.

Editör: TE Bilişim