Türkiye İş Bankası yeni ürünü Maksimum Vadeli Hesabı hizmete sundu. Her iş günü vadesiz hesapta bulunan asgari 500 TL’nin veya hesap sahibinin belirleyeceği tutarın üzerinde kalan bakiyeyi vadeli hesaba aktararak gecelik faiz kazanılmasını sağlayan Maksimum Vadeli Hesap bir yandan da hesap sahiplerinin talimatlı ödemelerini otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Otomatik ödeme talimatı verilmiş olan elektrik, su, doğalgaz, cep telefonu gibi faturaları, düzenli havale/EFT talimatları, alışveriş işlemleri veya nakit ihtiyacı için vadesiz hesapta yeterli bakiye olmadığında, yatırım fonlarına ilave olarak vadeli hesapta biriken bakiyeden de gerektiği kadarı vadesiz hesaba aktarılarak ödemeler gerçekleştiriliyor.

Birikim alışkanlığının gelişmesi için çalışmalar yürüten, 91 yılı aşkın süredir tasarrufun öncüsü olan ve ilk Kumbara, ilk Yatırım Hesabı, ilk Yatırım Fonu, ilk Altın Bankacılığı ürünleri gibi birçok birikim ürününü Türkiye ile tanıştıran İş Bankası’nın Maksimum Vadeli Hesabı İşCep’ten, İş Bankası’nın internet şubesi ve ülke geneline yaygın şubelerinden açılabiliyor.
isbank.com.tr
Editör: TE Bilişim