Hak-İş Konfederasyonuna bağlı, Hizmet İş Sendikası Bor şubesi Bor Belediyesinde çalışan taşeron firma işçilerini unutmadı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf: Muharrem TEMEL


 

Bor Belediyesi’nde görevli taşeron firma işçileri Hizmet İş Sendikası Bor Şubesi binasında toplantı yaptı. Hizmet İş Sendikası Bor Şube Başkanı Erkan Özgen toplantı da işçilerin sorunları dinlendi ve ilerde yapılacak sözleşme hakkında bilgiler verdi.

 
Toplantı sonrasında sözleşme imzalanmamış olmasına rağmen, Hizmet İş Sendikası tarafından hazırlanan içinde bay ve bayan cüzdanlarının olduğu hediye paketi işçilere teslim edildi.
 
 
Hizmet İş Sendikası Bor Şube Başkanı Erkan Özgen yaptığı açıklama da; Hak-İş Sendikasına bağlı Hizmet-İş Sendikası Bor Şubesine Belediye taşeron firma çalışan işçilerimize Hizmet İş Sendikamızın göndermiş  olduğu bir bay ve bir bayan cüzdanını işçi arkadaşlarımıza  dağıttık.  Bu bir başlangıç, bu arkadaşlarımızı daha yeni sendikalı yaptık. Daha sözleşme yapılmadı ama buna rağmen sendikamız küçük de olsa bir hediye göndermiş. Bu arkadaşlarımız yılbaşından  sonra büyük ihtimalle 1 Ocak 2014 tarihinden geçerli sözleşme yapılacak, iş güvenlikleri sağlanacak, sosyal hakları güvence altına altına alınacak, izin ve tazminat hakları gibi bir çok hakları yapılacak sözleşmeden dolayı oluşacak. Daha iyi şartlarda çalışmaya devam edecekler . Ben tekrar arkadaşlarım ve şahsım adına, gösterdikleri ilgiden dolayı Hak – İş Konfedarasyonumuza  ve Hizmet-İş Sendikamıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ” dedi.
 
 








Editör: TE Bilişim