Turcomoney Dergisi tarafından düzenlenen “Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri” töreninde KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’a Yılın Bürokratı ödülü verildi. Ödülünü Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan alan KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Uzkurt, “Bürokratlar olarak bizler ne yapıyorsak ekibimizle yapıyoruz. Bu ödülü benimle birlikte mesai yapan arkadaşlarım adına alıyorum.” dedi.

8’nci Yıl Dönümü

Uluslararası ekonomi ve finans dergisi Turcomoney, yayın hayatına başlamasının 8’nci yıl dönümünü, bir ödül töreni ile kutladı. Derginin düzenlediği, Türkiye’ye ve Dünyaya Değer Katanlar Ödülleri, İstanbul’daki törenle sahiplerini buldu.

Gecede, eski Sanayi Bakanı Ali Coşkun, Turcomoney Genel Yayın Yönetmeni Kazım Kılınç ile Ödül Jürisi Başkanı Berra Doğaner birer açılış konuşması yaptı.

Selçuk ve Pekcan’a Ödül

Törende “Yılın Devlet Adamı” ödülü, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, “Yılın Bakanı” ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a verildi.

Ne Yaparsak Ekibimizle Yapıyoruz

Gecede, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Yılın Bürokratı” ödülüne layık görüldü. KOSGEB Başkanı Uzkurt, ödülünü Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un elinden aldı. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Uzkurt, “Benim için büyük onur. Diğer bir onur da sayın bakanımızdan bu ödülü almak oldu. Bürokratlar olarak bizler ne yapıyorsak ekibimizle yapıyoruz. Bu ödülü benimle birlikte mesai yapan arkadaşlarım adına alıyorum. Başarılı çalışmalarımıza yön veren ve önümüzü açan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Kimler Ödül Aldı?

Törende, ödüle hak kazananlar arasında, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği Başkanı Livio Manzini, Ahbap Genel Başkanı Haluk Levent, Sabah Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin, Habertürk Gazetesi Yazarı Abdurrahman Yıldırım, Apara Yayın Koordinatörü Özlem Doğaner de yer aldı.

Editör: TE Bilişim