Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), yaz kararnamesi ile Niğde’den ayrılan hakim ve savcılara veda yemeği verildi.


Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’nin ev sahipliğinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1.Dairesi'nin 12/06/2015 tarih ve 943 sayılı kararnamesi ile ataması yapılan Niğde Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ağır, Niğde Hakimi Şermin Günal, Niğde Hakimi Muhammet Göktaş, Niğde Hakimi Savaş Tek, Niğde Hakimi Harun Akça, Niğde Cumhuriyet Savcısı Ali Osman Şen, Niğde Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Günal, Niğde Cumhuriyet Savcısı Oğuz Akyol için Niğde Hakim , Cumhuriyet Savcıları ve eşlerinin katılımı ile Niğde Beykoz Restourant'da veda yemeği düzenlendi.

Yemek sonrası Başsavcı Tekne, Niğde’den ayrılan savcı ve hakimlere plaket verdi.

Çamardı İlçesinde'de Veda Vardı

Çamardı İlçesinde görev yapan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem Gökdemir, Cumhuriyet Savcısı Abdülhamit Durgut, Hakimler Cüneyt Azapve Ömer Akkuşcu’nun tayinleri çıkması nedeniyle İlçe Kaymakamı Mustafa Serin tarafından veda yemeği düzenlendi.

Yemeğin ardından Kaymakamımız Serin, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.


http://www.borhaber.net/ekonomi/hakim-ve-savcilara-veda-yemegi-h17234.html

Posted by Bor Haber on 3 Temmuz 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim