Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesinin açıklanmasının ardından sahte bilet satıcılarının her yıl olduğu gibi yeniden iş başında olabileceğini belirten Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Alim Yeşil, 'Bu yıl 120 milyon lira olarak açıklanan Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi, sahtekarların iştahını kabartıyor. Vatandaşlarımız bilet alırken Milli Piyango bayilerine kayıtlı, güvenilir satıcılardan alışveriş yapmalı. Geçmiş yıllarda yaşadıkları sahte bilet olayına kanmamaları için özellikle biletlerin damgalı ve kaşeli olmasına dikkat edilmeli' dedi.

Yeni yılda zengin olma hayallerinin suya düşmemesi için Milli Piyango bileti alırken güvenilir bayilerden alışveriş yapılması gerektiğini söyleyen NESOB Başkanı Yeşil, 'Vatandaşlarımız her yılbaşında geleneksel olarak Milli Piyango bileti satın alıp büyük ikramiye hayali kuruyor. Kimi uğurlu rakamlarını, kimi çocuğunun doğum tarihini bulmak için tüm semt semt gezerek yılbaşı bileti arıyor. Vatandaşın hayali belki bana da çıkar diyerek zengin olmak. Ancak hayallerin suya düşmemesi için yılbaşı biletlerini alırken çok dikkatli davranmak gerek. Bu yıl büyük ikramiye 120 milyon lira olarak açıklandı. Her sene artan ikramiyeyle birlikte umutlar katlandı. Hal böyle olunca sadece vatandaşın değil sahte bilet satanların da iştahı kabardı. Piyasaya sahte bilet süren sahtekarlar, vatandaşın hayalleriyle oynuyor. Vatandaşlarımız, bilet alırken Milli Piyango bayilerine kayıtlı, güvenilir ve bilinir satıcıları tercih etmeli. Biletlerin Milli Piyango damgalı ve kaşeli olmasına özen gösterilmeli' diye konuştu.

Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor Başkan Özdemir; 100 Yılın Projesinde çalışmalar devam ediyor

Editör: TE Bilişim