Karayolları bölge müdürlüğüne ait otobanda bir vatandaşın İzmir-Çeşme ve Adana Batı-Doğu arası gibi bölgeleri örnek göstererek gişe olmayıp ücretli geçiş yapılmadan ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanmakta olduğu noktasında BİMER başvurusu üzerine Gölcük- Aktaş, Niğde, Sazlıca, Bahçeli, Bor ve Kemerhisar yerleşim birimleri arasındaki D 765,D 805,D 330 Yollarında ulaşım ücretsiz olarak sağlanacak.

Niğdeli Mustafa Ceylan isimli vatandaşın İzmir-çeşme ve Adana Batı-Doğu arası gibi bölgeleri örnek göstererek gişe olmayıp ücretli geçiş yapılmadan ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanmakta olduğu noktasında BİMER başvurusu sonuç verdi.  Karayolları 6.cı Bölge müdür yardımcısı Demirhan Erol tarafından yapılan açıklamada ‘ Gölcük- Aktaş, Niğde merkez Sazlıca, Bahçeli, Bor ve Kemerhisar yerleşim birimleri arasındaki D 765,D 805,D 330, devlet ve il Yollarında ulaşış ücretsiz olarak sağlanacağı ifade edildi.

Mustafa Ceylan BİMER’ e yaptığı başvuruda ‘Bilindiği üzere Otoyollarda örnek Adana Batı-Doğu arası gibi bölgelerde gişe olmayıp ücretli geçiş yapılmadan ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanmaktadır. Niğde ilinde otoyolların Niğde-Kemerhisar-Gölcük Hatta Niğde-Aktaş arasında bütün geçişler ücretli olmaktadır. Bu geçişlerin ücretsiz olması aynı diğer illerdeki uygulamalarla aynı hizmetin sağlanması konusunda ilgilerinizi bekler kısa zamanda ücretsiz uygulamanın başlatılmasını gişelerin ücretsiz olarak işlem görmesini otoyolun ücretsiz hale getirilmesini talep etmesi üzerine yapılan incelemelerde vatandaşın talebi yerinde görülerek otobandan geçişler ücretsiz hale getirildi.


 
Editör: TE Bilişim