Türkiye’nin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı için geri sayım başladı. Birçok firmanın franchise sayısını arttırdığı, birçoğunun da ilk çıkış, gelişim ve lansman noktası olma özelliğini taşıyan fuar, 13 Ekim Perşembe günü saat 11:00’da görkemli bir törenle kapılarını açacak. CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda gerçekleştirilecek tören Oyuncu Okan Karacan’ın keyifli sunumu, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Sn. Erdal Bahçıvan ve İstanbul Valisi Sn. Vasip Şahin’in (bekleniyor) teşrifleriyle gerçekleştirilecek. Katılımcı marka m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan fuar, 14. Yılında, 22.000 m2 alanda, 400’e yakın yerli ve yabancı marka ve 40.000 ‘e yakın girişimcinin ziyareti ile gerçekleşecek.

Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda fuarda Gıdadan, ev dekorasyonuna; güzellik merkezinden gayrimenkul danışmanlığına, spor merkezlerinden Cafelere, kuru temizlemeden teknolojiye kadar birçok sektörden katılımcının yer aldığı Bayim Olur musun fuarı, franchise sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor; 2016 yılında da büyümeye devam eden sektörün Pazar büyüklüğünün 50 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı fuar ile ilgili olarak açıklama yapan Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu; “Kendi eko sistemini yaratan franchising sektöründe, bu yıl da önemli bir büyüme yaşanacak. Hızını arttıran markalar 2016’da da dur demeyecek. Fuarın önemli bir misyonu, Türk markalarının yurt dışına açılmasını sağlamak. Bu doğrultuda Avrupa’dan katılacak birçok ziyaretçi dışında Suudi Arabistan, Kosova, Tunus ve Katar, Dubai heyetleri Türk markaları ile görüşmeler gerçekleştirecek. İnanıyorum ki bu görüşmeler pozitif işbirlikleri doğuracak.’’ dedi. Helvacıoğlu şöyle devam etti: “Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nın diğer fuarlardan ayrıştığı nokta, başarısının ölçülebilir olması. Fuarın yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılarının her zaman takdir ve teşekkürlerine layık olabilmenin haklı gururunu taşıyoruz.”

UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın ise konuyla ilgili ‘’Ufrad’ın desteklediği 25. ve Medyafors tarafından düzenlenen 14. Bayim Olur Musun Franchising Fuarı’nda bu yılda yüzlerce katılımcı markanın, on binlerce yatırımcı ile bir araya gelecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. UFRAD olarak uzun yıllardır Medyafors ile yürüttüğümüz çok verimli ve başarılı işbirliğimiz sonucunda fuarımız bugün dünyanın en büyük fuarlarından biri. Asla unutmamalıyız; markalaşma bir kültürdür. Marka, sadece bir ürün logosu ya da bir kutunun üzerindeki amblemden ibaret değildir. Markalarımız ekonomimizin öncüleri, dünyaya açılan kapılarımızdır’...

 

Editör: TE Bilişim