Kadın ve Demokrasi Derneği Niğde Şubesi (KADEM) ve Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği kadınlara yönelik girişimcilik kursunu bitiren bayanlara sertifika töreni düzenlendi.
 
Kadın ve Demokrasi Derneği Niğde Şubesi (KADEM) ve İŞKUR işbirliği ile gerçekleşen, yeni girişimci adaylarını rehberlik yapacak olan Girişimcilik Kursunu başarıyla bitiren kursiyerler sertifika almaya hak kazandılar.

Vali Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in katılımlarıyla  KADEM’de gerçekleşen ödül töreninde Girişimcilik kurslarının önemine vurgu yapan Niğde İŞKUR İl Müdürü Ali Bingül:  "Girişimcilik kursları büyüyen ve gelişen Niğde ekonomisi için hayati önem taşımaktadır. Düzenlemiş olduğumuz kurslar girişimci gençlerimiz için yeni bir fırsattır. Bu kurslarda, teknik donanıma sahip, bilinçli adımlarla kendini ispatlayan bireyler yetiştirmeye çalışmaktayız, umarım kursa katılanlar ilimize ve milletimize faydalı işler yapacaktır” dedi.
 
Konuşması sonrasında sertifika töreni Vali Yılmaz Şimşek’in eşi Dr. Çiğdem Şimşek’in kursu başarıyla bitiren girişimci adayı bayanlara sertifikalarını vermesiyle sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim