Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Niğde Esnaf ve Kefalet Kooperatifi seçiminde başkan seçilen NESOB Başkanı Fahri Eker, bir haftalık süreci ve planlamalarını da kamuoyu ile paylaştı.


 Belediye-İş Sendikası Yönetim Kurulu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Fahri Eker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye İşçileri adına yapılan ziyaret esnasında Merhum Belediye Başkanı Murat Zeren’in Makamında duygu dolu anlar yaşandı.


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Yönetimi geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Fahri Eker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Ziyaret esnasında Şube Başkanı Özkaymak Başkan Fahri Eker’e hüzünlü bir sürprizlerinin olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin Genel Kurulu İle Esnaf Kefaletin Genel Kurulu aynı zamana dek gelince Merhum Başkan Murat Zeren Niğde Eski Belediye Başkanlarının onurlandırıldığı Kurula katılamamıştı. Şube Başkanı Şaban Özkaymak’ı telefonla arayan Merhum Başkan Murat Zeren Başarılar dileyerek Ödülünü bizzat sendikaya gelerek alacağını bildirdi. Ancak Merhum Başkanın yoğun işleri ve sendika başkanının yurt dışında olması nedeni ile bu buluşma gerçekleşemedi. Daha sonra alınan acı haberle ödül Sendikada kaldı.



Belediye-İş Sendikası tarafından Merhum Murat Zeren’e verilmek üzere hazırlanan “Emeğe ve Emekçiye verdiğiniz değer anısına Belediye İşçileri Sizi UNUTMADI” yazısının yer aldığı Onur Ödülü, seçildiği günden beri oturmayıp boş bıraktığı Merhum Başkanın Makamının önünde Başkan Fahri Eker’e Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak tarafından takdim edildi. Ödül takdim edilirken duygu dolu anlar yaşandı. Her iki Başkanında gözleri doldu. Başkan EKER şu an çok doluyum diyerek konuşamadı sadece teşekkür etti.


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak Sivil Toplum Örgütlerinin önemine işaret ederek, bu makamların Niğde halkının olduğunu ve Niğde Halkının hizmetinde kullanılması gerektiğini söyledi. Özkaymak “aksi durum temsil ettiğimiz kitlelere karşı bir ihanettir. Birden fazla Sivil Toplum Örgütünün başında bulunan Sayın Başkan Fahri Eker’in başarılarını sendika olarak yakından takip ediyoruz. Ve tebrik ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Eker, bu makamı Niğde halkı için kullanacağını hiçbir zaman belli bir grup, topluluk ve kişilere peşkeş çekmeyeceğini söyledi. Eker “ bu ziyaret benim için çok anlamlı oldu. İsmi çokça kullanılıp yıpratılan Rahmetli kardeşim Murat Zeren için verilen bu ödülü almak bir şereftir. Bu ödülü boş kalan makamına koyacağım ve artık yıpranmasına izin vermeyeceğim. Sayın Başkana ve Yönetiminin şahsında Belediye işçilerine çok teşekkür ediyorum”dedi.


Ziyaret esnasında Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli ile Beraber Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkan Yardımcısı Refik Levent, Şube Mali Sekreteri Selçuk Özdemir ve Denetim Kurulu Üyesi Ayhan Özdemir’de hazır bulundu.




Editör: TE Bilişim