Niğde  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alim Yeşil’ Esnafların Borçlarına yönelik yapılandırmanın Resmi gazetede  yayınlanarak yürürlüğe  girmesinin ardından Esnaf ve sanatkarlar Odasına akın eden esnaflar borçlarını yapılandırdıklarını ‘söyledi.

Merkezde 13 il genelinde 26 odası bulunan Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası bünyesinde 12 bine yakın üyesi bulunan ve bu üyelerden belli kısmının bağlı bulundukları odalara olan borçlarını yeni çıkan yasaya göre esnafların borçlarına yönelik yapılandırmanın Resmi gazetede  yayınlanarak yürürlüğe  girmesinin ardından esnafların %35 ‘nin borçlarını yapılandırdıklarının altını çizen  Başkan Alim Yeşil  ‘ bu hükümetin yapmış olduğu yapılandırma sayesinde bir nebzede olsa  esnafımızın yüzünün güleceği ve  piyasalarda  rahatlama sağlayacağını ’ifade etti.

Yeşil’ odalarına borçlu bulunan esnaflarımızın %35  bu yasadan yararlandı, bu rakam bizim açımızdan çok iyi bir rakamdır. Türkiye ortalamasına bakıldığında çok iyi esnafımız bizim sesimize kulak verdi ve borçlarını yapılandırdı ben bütün esnaf arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ‘dedi.
 
Editör: TE Bilişim