Başkan Akdoğan ‘’ Kimsenin onurunu kırmadan yardım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve sizleri de bu mutluluğu yaşamaya davet ediyoruz’’

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her hafta esnaf ve hayırsever vatandaşla öğle yemeğinde bir araya gelerek hem sohbet ediyor hem de Gönül kapısı marketin çalışma sistemini tanıtıyor.

Uzun zamandır süren Gönül Kapısı tanıtım yemekleri esnaftan büyük ilgi görüyor. Aşevi’nde öğle yemeği yiyen esnaf ardından Gönül kapısı marketi gezerek marketin çalışma sistemi hakkında bilgi alıyor.

Kimsesizlerin kimsesi olmak için kurdukları Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak işleyen Gönül Kapısı’nı esnafa anlatan Akdoğan, ’’Bu sistemle ihtiyaç sahibi herkese ulaşabiliyor, ihtiyaçlarını giderebiliyoruz. Belediyemize kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerimize verdiğimiz NİĞKART’a ekonomik durumlarına göre aylık olarak puan yüklüyoruz. Ailemiz de istediği gibi, istediği zaman gelip marketimizden alışverişini rahatlıkla yapıyor. Sizlerin ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle, yapılan bağışlar sonucunda daha çok yüreğe dokunuyoruz. Gönül kapısı marketimiz alışılagelmiş yardım faaliyetlerinin dışında modern, şeffaf bir sistem. Kimsenin onurunu kırmadan yardım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve sizleri de bu mutluluğu yaşamaya davet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.


 
Editör: TE Bilişim