Niğde Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda Niğde Valisi Yılmaz Şimşek başkanlığında Ekonomik İstişare ve İstihdam Seferberliği toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında yapılan toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, Protokol Üyeleri ve İş İnsanları katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde "Burası Türkiye Burada İş Var" sloganıyla yürütülen istihdam seferberliği 2019 kapsamında ilimizde yürütülen faaliyetler ve ilimizin ekonomik göstergelerinin değerlendirildiği toplantının açılış konuşmasında Vali Yılmaz Şimşek iş dünyasına çağrısını yinelemiş, "Burası Niğde Burada İş Var" sloganıyla iş dünyasından ilave istihdam çalışmalarına destek talebinde bulundu.

İstihdam Seferberliği 2019 sunumunu yapan İŞKUR İl Müdürü Ali Bingül 01 Ocak 2019 - 30.06.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kurumsal Çalışmalar ve Performans göstergeleri hakkında bilgi paylaşımı yapmış, iş dünyasını teşviklerden yararlanmaya davet etti. Niğde OSB ve Bor Karma OSB' de faaliyet gösteren firmaların yoğun ilgi gösterdiği toplantı görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim