Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasına ilişkin uygulama ve esasları tebliği ( Tebliğ No:2012/26) yayımlandı.



T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatifleri’nce tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılmasına ilişkin 2012/2781 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kredi açılması uygun bulunan kişilerin, söz konusu Bakanlar Kurulu Kararında belirlenen indirim oranlarından yararlanabilmek için uymaları gereken teknik kriterlerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen ve Tebliğ 17/2/2012 tarihli ve 2012/2781 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına dayanılarak hazırlanan tebliğ, 07.03.2012 tarih ve 28226 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tarım Kredi Kooperatiflerince Tarımsal Üretime Dair Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği (No: 2012/26)

 

İl Müdürü Nizamettin BİLHAN kredi kullanmak isteyen çiftçilerin konuyla ilgili olarak Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatifleri ve İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinden ayrıntılı bilgi alabileceklerini söyledi.




Editör: TE Bilişim