Enerya Kapadokyagaz, soğuk kış günleri başlamadan doğal gazda “6+3” taksit kampanyasını başlatıyor. Yeni doğal gaz abonesi olmak isteyenler abone bağlantı bedelinde 6, güvence bedelinde 3 taksit kampanyasından yararlanabilecekler. Başvuruların 5 Ekim - 5 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılması gerekiyor.


Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin, “Soğuk kış günlerinde önemli ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ediyoruz. “5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Niğde ve Nevşehirliler abone bağlantı bedelini 6 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler.” dedi.


Gezgin, “Niğde ve Nevşehir’de 95 binden fazla konut doğal gaz kullanıyor. Bu yıl Niğde, Bor ile Nevşehir, Avanos, Ürgüp ve Nar’da planladığımız ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Doğal Gaz alt Yapı çalışmaları tamamlanan tüm bölgelerde abone olmak isteyen vatandaşlarımız, hemen abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” diye bilgi verdi.


Editör: TE Bilişim