Ulukışla İlçesi Çiftehan Köyünde pansiyonculuk faaliyetlerinin canlandırılmasıyla yöredeki tüm vatandaşlar artan istihdamla birlikte katma değer üretir hale geleceği bildirildi. 


Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada;  Turizm merkezi alanı dışında Çiftehan Köyü içinde dar gelirli vatandaşların konaklamaları için pansiyonların yapılması önem arz etmektedir. Bununla ilgili Niğde İl Özel İdaresi tarafından Hamam ve Pansiyon İşletmelerinin bir arada yer alacağı bir kompleks projesi hazırlanmıştır.

Projede zemin katta; bay/bayan hamam ve havuzlar, sauna, kür odası, masaj odası, buhar odası, şok havuzu gibi kür tedavisinde gerekli tesisler ile üst katlarda 144 adet normal ve 8 adet süit oda olmak üzere toplam 152 odalı kompleks yapımına başlanmıştır.

Çiftehan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Çiftehan Termal Tesisler Kompleksi, Çiftehan Kür Parkı ve Günübirlik Tesis Projeleri ile birlikte turizm açısından yüksek potansiyel arz etmekte olup, İlimiz turizmine önemli katkılar sağlayacaktır"denildi. 



Editör: TE Bilişim