İl Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN Hububat,  Baklagil ve Yağlı Tohumlu Bitkiler Fark Ödemesi için son başvuru tarihinin 30 Eylül 2014 günü mesai bitimi olduğunu söyledi.
 
Konuyla ilgili çiftçilere uyarılarda bulunan Türkmen, başvuru süresinin 30 Eylül 2014 tarihinde dolacağını ve bu tarihten sonraki başvuruların kabul edilmeyeceğinin altını çizdi.


İl Müdürü Murat Türkmen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yıl içerisinde fark ödemesi desteklemelerinin çiftçilerimize zamanında ödenebilmesi için 2013 Yılı Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteğine İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı Uygulama Tebliği gereğince ilimizde üretilen; Buğday, Arpa, Çavdar, Tritikale, Yulaf, Kuru Fasulye, Nohut ve Mercimek için düzenlenen faturanın 30 Eylül 2014 tarihine kadar destekleme başvuruları müdürlüğümüzce kabul edilecektir. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir. Çiftçilerimizin gerek destekleme ödemesinin zamanında alabilmesi ve gerekse mağdur duruma düşmemeleri için süresi içerisinde İl ve İlçe Müdürlüklerimize başvurmaları gerekiyor” dedi
.
Editör: TE Bilişim