İYİ Parti Niğde İl Başkanlığını misafir eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, “Millet İttifakı Türkiye’yi yönetmeye hazır. Biliyoruz ki yurttaşımız da bizleri iktidar yapmaya hazır” dedi.

İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı, CHP Niğde İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İYİ Parti İl Başkanı İbrahim Uzun, İYİ Parti GİK Üyesi Mümin İnan ve yöneticiler yer aldı. Türkiye gündemi üzerine konuşulan birliktelikte, Niğdeli çiftçinin sorunları da dile getirildi.

“TÜRKİYE GÜNDEMİ ÜZERİNE KONUŞTUK”

Ziyaretle ilgili bilgilendirme Başkan Adem’den geldi. Türkiye ve Niğde üzerine sohbet ettiklerini belirten Başkan Adem, “Parti binamızı, İYİ Parti Niğde İl Başkanı Sayın İbrahim Uzun, yönetim kurulu üyeleri ve İYİ Parti GİK üyesi Sayın Mümin İnan ziyaret ettiler. Türkiye gündemi üzerine konuştuk, ülkemizin rahatlaması ve güvenini tekrar kazanması açısından bir erken seçime gitmenin, kuvvetler ayrılığı ilkesinin olduğu güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri dönmenin gerektiği üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Yerelde de çiftçilerin sorunlarını dile getirdik. Patates çiftçisinin zarar ettiğini, borçlarını ödeyemediğini, satışında zorlandığını, maliyetini altında satış yaptığını bununla beraber hayvancılıkta da girdilerin çok fazla olması ve yem fiyatlarının aşırı şekilde yükselmesi sebebiyle hem süt hem de et için besicilik yapan çiftçilerimizi zorda bırakıldığı üzerine konuşarak, çözüm noktasında atılabilecek adımları değerlendirdik. Sn. Başkan ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

MİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE HAZIR”

Millet ittifakının Türkiye’nin sorunlarına çözmeye hazır olduğunu ifade eden Başkan Adem, “Türkiye 2001 yılındaki ekonomik krizinden daha büyük bir buhranla karşı karşıya ve yönetici kadroları bu soruna çözüm bulabilecek seviyede değil. Tamamen kendi meseleleri içinde, halkın gündeminden ve sorunlarından uzaklaşmış durumdalar. Milletin sorunlarını da farklı ve alakasız gündem konuları ile örtbas etmeye çalışıyorlar. Bu işin içinden çıkmanın tek yolu erken seçim. Millet İttifakı Türkiye’yi yönetmeye hazır. Biliyoruz ki yurttaşımız da bizleri iktidar yapmaya hazır. Kaybedecek vakit yok. Sn. Uzun da bu konuda Millet İttifakı’nın Türkiye’ye katacağı değerler ve sorunlara bulacağı çözümle konusunda heyecanlı ve istekli. Türkiye’de milletin sorunlarının konuşulmasına, çözülmesine az kaldı” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim