Belediye-İş Sendikası Sözleşmelerine devam ediyor. En son Çiftlik İlçesine Bağlı Bozköy Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

 

 

6356 sayılı sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanununun yasalaşması ile birlikte Belediye-İş Sendikası biriken sözleşmeleri yapmaya devam ediyor. Belediye-İş’in en son sözleşme imzaladığı yer Çiftlik ilçesine bağlı Bozköy Belediyesi.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ile Belediye Başkanı Hüseyin Aslan arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi yürürlüğe girdi. Maaşlarına Yüzde 25 zam yapılan işçiler Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Belediye Başkanı Hüseyin Aslan’a teşekkür ettiler. Yapılan anlaşma ile işçilerin yevmiyeleri 58.00TL’den 70.00TL’ye maaşlar ıse 1.900.00 TL’den  2.300.00 TL’ye yükseldi.

 

Şube Başkan yardımcısı Refik Levent’inde hazır bulunduğu Toplu İş Sözleşmesine katılan Belediye İşçisi ve Aynı zamanda Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Disiplin Kurulu Başkanlığını yürüten Azmi Çağın, Belediye Başkanı ve sendika başkanına katkılarından dolayı teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim