Başbakanlığa bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bor'da konut yapımına başlanıyor.



TOKİ uygulamaları kapsamında Bor İftiyan Mahalle'sinde yapımına başlanacak olan 212 daire 2+1 ve 3+1 olarak satışa çıkartılacak.


Bor Belediye'sinden yapılan açıklamaya göre, TOKİ tarafından yapımına başlanacak olan dairelere uygun ödeme koşulları ile sahip olma imkanı olduğu belirtildi.2+1 ve 3+1 dairelere 120 ay ve 180 ay taksit imkanları ile sahip olunacağı dile getirilirken , 85 M² ( 2+1 ) olarak yapılacak konutların 116 daireden oluştuğu ,  120 M² ( 3+1 ) olarak yapılacak konutların  ise 96 daireden  oluşacağı söylendi.


Bor Belediye'sinden yapılan açıklamanın devamında ise şu bilgiler yer aldı. Başvuru ücreti olarak 2+1 dairelere 4.000 TL , 3+1 dairelere 6.000 TL  peşinat alınacak. Başvuru sahiplerinin ilçemizde en az 1 yıldır ikamet etmeleri ve kendi ve 1. derece akrabalarının tapuda kayıtlı konutlarının bulunmaması gerekmektedir.


Konu ile ilgili Bor Belediyesi İmar bölümünde büro açılmış olup , gerekli bilgi ve belgeler buradan temin edilebilmektedir.  Başvuruların yeteri kadar olması durumunda TOKİ tarafından en kısa sürede yapım çalışmaları başlayacaktır.
Editör: TE Bilişim