Bor Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eğitime desteği sürüyor.

 

Bor Ticaret ve Sanayi Odası gelenekselleştirdiği eğitim desteğini sürdürüyor.  Bor Ticaret ve Sanayi Odası Bor ilçe merkezi ve kasaba ve köylerindeki 40 okulda  ihtiyaç sahibi yaklaşık  600 öğrenciye 30 binlara tutarında kışlık giyecek ve kırtasiye yardımda bulundu.  

 

Bor TSO ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye  kışlık bot, kaban, mont, eşofman, kazak ve kırtasiye yardımında bulundu.  Bor TSO tarafından gelenekselleştirilen yardımlar Bor Merkez, kasaba ve köylerdeki 40 okuldaki toplam 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye teslim edildi.

 

Yardımların okullarda teslimin de  TSO Yönetim Kurulu  Başkanı Nurettin Eriç, Oda Meclis Başkanı Nihat Tarım, Yönetim Kurulu üyelerinden Seher Saraçoğlu, Yasin Us ve Şuayip Şahin’de bulundu. Yardımların eğitime destek programı kapsamında  sürdürüldüğünü belirten Başkan Nurettin Eriç ;  İlçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul yöneticileri ile birlikte belirleyerek öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımlarda bulunduklarını söyleyen Eriç “daha önce öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunan odamız, soğuk kış şartları öncesi 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye 30 bin lira tutarında kışlık mont,bot ve gömlek yardımında bulundu” dedi.

Ülke geleceği için eğitim ve öğretimin önemine vurgu yapan Başkan Eriç ; Eğitimin önemi hiç kuşkusuz herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir. Yetişmiş insan gücü toplumumuzun en büyük sermayesidir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temel 
dayanağı olan eğitim, pek çok gelişmekte olan ülke gibi Türkiye'nin de en önemli ve en öncelikli konuların başında gelmektedir. Bor Ticaret ve Sanayi Odası olarak öğrencilerimize eğitim öğretim sürecinde her zaman yanlarında olduğumuz hatırladır, odamız olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu sosyal desteklerin devam edeceğini bildiririz."dedi. 


Editör: TE Bilişim