Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Bülent Üzümcü, Bor Şeker Fabrikası’nın Türkiye’nin en büyük şeker fabrikaları arasındaki yerini aldığını söyledi.


Bor Şeker Fabrikasını ziyaret eden Üzümcü, çalışmaları hakkında Fabrika Müdürü Niyazi Develi’den bilgi aldı.

Üzümcü, Bor Şeker Fabrikası'nın son dönem içerisinde elde ettiği başarılar ile yeniden Türkiye’nin en büyük şeker fabrikaları arasındaki yerini aldığını belirterek, bu büyüme ile şirketin sadece sektördeki paydaşları ile değil, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşları arasında da önemli bir seviyeye ulaştığını kaydetti.

Bor Şeker Fabrikası çalışanlarıyla bir toplantı yapan Üzümcü, yeni pancar kampanyasının açılışını kutlayıp, kazasız bir kampanyanın sona ermesi ile birlikte çalışanlara başarılar diledi. Üzümcü, geçmişte yaşanan bazı sıkıntıların artık çözüme kavuştuğuna inandıklarını, ilişkilerin geliştirilmesi noktasında yeni bir sayfa açıldığını dile getirerek, geçici işçilere kadro müjdesi verdi.

Bor Şeker Fabrikası Müdürü Niyazi Develi ise, Bor Fabrikası'nın sektörde gelişmekte olan birçok Şeker Fabrikası'na öncülük edebilecek bir gelişim hızına kavuştuğunu belirtti.

Develi, yeni dönem içerisinde başta çiftçiler olmak üzere, modern tarımdan yatırım ağına kadar her alanda kendilerini yenileyeceklerini ve Bor Şeker'in bölgesinde örnek bir model kuruluş olmaya devam edeceklerini vurguladı.

BOR ŞEKER FABRİKASI PANCAR ALIM KAMPANYASI BAŞLADI. 

Bor Şeker Fabrikası 2013 - 2014  Pancar alım sezonu kampanyası geçtiğimiz hafta açıldı. Bor Şeker Fabrikasında yapılan pancar alım sezonu kampanyası açılış töreni Fabrikada yapıldı. 

Törene ; Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,  Bor Ticaret ve Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç, Bor Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Fatih Dağlı, Bor Şeker Fabrikası Müdürü Niyazi Develi ve işçiler katıldı. 

Editör: TE Bilişim