İlçemiz de faaliyetini sürdüren Bor Şeker -İş Sendika Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri Bor Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi konusunda Bor’da Sabah’a nezaket ziyaretinde bulundular, görüşlerini anlattılar.

 

Şeker İş Sendikası Başkanı Atalay Demirörs  ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bor’da Sabah Gazetesi genel yayın yönetmeni  İsmet Ünver’i ziyaret eden Şeker İş sendikası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hükümetin gündeminde olan Bor Şeker Fabrikasının satışı konusunda endişelerini dile getirdiler.

 

Sendika yöneticileri yaptıkları kısa açıklamada biz sendika olarak fabrikanın satılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Çalışanlarımızın emekliliği geldi işçilerimize bir şey olmaz kaybeden bölgemiz ve esnaflarımız olur. Gelecek nesillerimiz için fabrikanın özelleştirilmesine kesinlikle vize yok. Yönetim Kurulu olarak mücadelemize devam edeceğiz. Çalmadığımız kapı gitmediğimiz sivil toplum kuruluşu bırakmayacağız. Siyasilerimizi, milletvekillerimizi, basın kuruluşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz şeklinde konuştular.

 

Editör: TE Bilişim