Bor Karma ve Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran başkanlığında OSB Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri ve bölge sanayicilerin katılımları ile bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Özenç Gezgin süreç hakkında sanayicilerimize bilgilendirme bulundu. Proje etüt çalışmalarının başladığını, saha çalışmalarının da 2020 Mart ayında başlatılacağını, EPDK Kurul Kararı gereği en geç 2020 Temmuz ayında verilmesi gereken doğalgaz arzının yasal süresinden önce tamamlayıp bölge sanayicilerinin hizmetine sunmayı planladıklarını ifade etti.

Bölge sanayicilerimiz Bor Karma ve Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bor Belediye Başkanı Serkan Baran‘a, OSB Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu‘na ve Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. firmasına sağlanacak doğalgaz hizmeti ile ilgili olarak katkılarından dolayı teşekkür ve memnuniyetlerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim