Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi (BKOSB) Olağan 2011 Yılı Nisan dönemi toplantısı Niğde Valisi Alim Barut Başkanlığı' nda yapıldı.

Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi 2011 Nisan Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Niğde Valisi Alim BARUT, başkanlığındaki toplantıya Üyeler: Bor Kaymakam V. Altunhisar Kaymakamı Selim ÇOMAKLI, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Bor KOSB Müdürü Yavuz KAVAKLIOĞLU, Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan TURGUT katılımda bulundu.

Bor Karma Organize Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; yapılmakta olan faaliyetler, Sanayicilere yapılan tahsisler onaylandı,Yeni Sosyal Tesis Alanı faaliyetini geliştirme uygulamaları görüşülmesi ve Yeni temeli atılacak olan Astranova Tarım Tic.ve San.A.Ş tarafından  yapılacak olan zirai ilaç fabrikasının faaliyetlerinin değerlendirilmesinde bulunuldu. Yeni girişimcilerin talepleri ile ilgili beklentileri ile birlikte Sanayi Bölgesi sorun ve çözüm önerilerinin dile getirildiği toplantıda; özellikle yeni girişimcilerin bölgeye olan taleplerinin artmakta olduğu ve bu taleplerin karşılanması üzerinde duruldu.

Editör: TE Bilişim